Σχολή

Angel's Dance

Η σχολή χορού Angel’s Dance ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 και προσφέρει μαθήματα χορού και εκγύμνασης για μικρούς και μεγάλους. Διαθέτει ένα ευχάριστο, φιλικό και πάνω απ΄όλα ασφαλές περιβάλλον για τους μαθητές, με μια μεγάλη αίθουσα διδασκαλίας η οποία διαθέτει φυσικό αερισμό που επιτυγχάνεται από τα παράθυρα της σχολής, καθώς και σύστημα εξαερισμού. Έχει επενδυθεί με ειδικό ξύλινο πάτωμα επάνω σε δοκίδες με τις προδιαγραφές για σχολή χορού. Οι υπόλοιποι χώροι της σχολής αποτελούνται από δύο αποδυτήρια με ντους αντρών και γυναικών αντίστοιχα , δύο wc  και έναν φιλόξενο χώρο υποδοχής.

Όραμά μας να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου θα μπορούν οι μαθητές να μετατρέψουν την καθημερινότητα τους σε ώρες ευχάριστης άσκησης και ενασχόλησης καθώς επίσης να καλλιεργήσουν σώμα και πνεύμα μέσα από την ευεργετική διαδικασία του χορού και της κίνησης. Οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να πάρουν μέρος σε εξετάσεις της Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου (ISTD) στο κλασικό μπαλέτο και στο μοντέρνο(Modern Theatre ISTD) μετά από επιλογή από τους καθηγητές της σχολής βάσει των προσόντων τους και έπειτα από 10μηνη συνεχή και συνεπή φοίτηση στη σχολή. 

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ (RAD, ISTD) - ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ (ISTD) - ΚΛΑΚΕΤΕΣ - JAZZ - HIP HOP - ΣΥΓΧΡΟΝΟ - PILATES - ORIENTAL - TANGO - YOGA - ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΩΝ