Εσωτερικός Κανονισμός

 1. Τα μαθήματα της σχολής χορού ‘’Angel’s Dance” για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 ξεκινάνε  1η Σεπτεμβρίου και τελειώνουν στις 30 Ιουνίου.
 2. Οι μαθητές του Μπαλέτου θα πρέπει να βρίσκονται στη σχολή δέκα λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος και να φοράνε τη στολή που τους έχει υποδείξει η δασκάλα τους. Τα μακριά μαλλιά πρέπει να είναι πάντα μαζεμένα σε κότσο και τα κοντά μαλλιά πίσω με κορδέλα.
 3. Οι μαθητές υποχρεούνται να τηρούν την απόλυτη τάξη, καθαριότητα και ησυχία στην αίθουσα διδασκαλίας και στα αποδυτήρια. Να μην πατούν το πάτωμα της αίθουσας με άλλα παπούτσια – εκτός του Μπαλέτου – για λόγους υγιεινής. Τα παπούτσια που θα χρησιμοποιούν στο μάθημα δεν πρέπει να φοριούνται και εκτός της αίθουσας της σχολής.
 4. Οι γονείς δεν θα μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα παρά μόνο κατά τη διάρκεια των ανοιχτών μαθημάτων όπου θα μπορούν να βλέπουν την πρόοδο των παιδιών τους.
 5. Κάθε χρόνο στο τέλος της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιείται παράσταση της σχολής (οι γονείς επιβαρύνονται με το κόστος του κοστουμιού) όπου θα λαμβάνουν μέρος όλες οι τάξεις Μπαλέτου, Μοντέρνου και Hip-Hop .Όσοι μαθητές δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παράσταση παρακαλούνται να το δηλώσουν στη γραμματεία μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.
 6. Παρακαλούμε να μην φέρνετε μαζί σας αντικείμενα αξίας, τα προσωπικά σας είδη να κλειδώνονται στα ντουλαπάκια των αποδυτηρίων και να παίρνετε τα κλειδιά στο μάθημα μαζί σας. Σε περίπτωση απώλειας, η σχολή δεν φέρει καμία ευθύνη.
 7. Αργίες της Σχολής είναι όλες οι από το Κράτος καθορισμένες αργίες για την εκπαίδευση. Η σχολή θα παραμένει εκτάκτως κλειστή σε οποιαδήποτε περίπτωση προσωρινής διακοπής της λειτουργίας των σχολείων της περιοχής, μετά από σχετική απόφαση της Νομαρχίας (π.χ. λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών).
 8. Tα δίδακτρα προεξοφλούνται την πρώτη εβδομάδα του εκάστοτε μήνα. Με την εγγραφή προπληρώνονται και τα δίδακτρα του τρέχοντος μήνα. Σε περίπτωση διακοπής των μαθημάτων, παρακαλείστε να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν τη διεύθυνση της σχολής, διαφορετικά θα θεωρείστε ενεργό μέλος και θα οφείλετε να καταβάλετε τα δίδακτρα κανονικά.
 9. Η σχολή είναι συμβεβλημένη με την Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου (R.A.D.) και (I.S.T.D). Οι μαθητές οι οποίοι θα πάρουν μέρος σε εξετάσεις θα επιλεγούν από τους καθηγητές βάσει των προσόντων τους και μετά από 10μηνη συνεχή και συνεπή φοίτηση στη σχολή, με σκοπό την απόκτηση διπλωμάτων.
 • Οι μαθητές επιβαρύνονται με τα ανάλογα εξέταστρα
 • Οι εξετάσεις δεν είναι υποχρεωτικές

 

Με εκτίμηση

Η  Διεύθυνση της σχολής